Mouse Clicks Registering Only Sometimes

asai's Avatar

asai

17 Nov, 2009 06:54 PM

Howdy Guys,

Great Framework. Really think it's the best framework I've used so far. Perhaps you could help me out here. I have a Mediator class which is being created automatically, and it's associated View extends an abstract class which extends Sprite and implements a few interfaces. One thing which is really strange though is that sometimes button clicks on the view are not registering. Sometimes they do, sometimes they don't. Like, they always will register if I set a breakpoint at a certain line number in the Mediator, but if I remove the breakpoint, it goes back to intermittent functioning. Seems like some asynchronous issues to me, but I don't know. I'm using the latest RC7 from github, and that latest swiftsuspenders from github as well.

Any insights?

  1. Support Staff 1 Posted by Joel Hooks on 17 Nov, 2009 07:06 PM

    Joel Hooks's Avatar

    Would you mind attaching the mediator source?

  2. 2 Posted by asai on 17 Nov, 2009 07:38 PM

    asai's Avatar

    No problem.

  3. Support Staff 3 Posted by Shaun Smith on 17 Nov, 2009 07:49 PM

    Shaun Smith's Avatar

    Are you sure that there isn't something "blocking" your view - like a transparent sprite somewhere above it or something like that?

  4. 4 Posted by asai on 17 Nov, 2009 07:57 PM

    asai's Avatar

    Yes, I'm sure. If I add a trace statement to the View itself it will trace out the mouse click every time.

  5. 5 Posted by asai on 17 Nov, 2009 08:45 PM

    asai's Avatar

    One thing I'm finding is that often, after I do a clean on the project, it works...then when I run again, it doesn't...so I'm thinking it has more to do with Flash Builder 4 Beta 2, than RobotLegs perhaps...

  6. Support Staff 6 Posted by Joel Hooks on 17 Nov, 2009 11:08 PM

    Joel Hooks's Avatar

    Can you strip it down and post the FXP/zip archive? It isn't sounding like a Robotlegs problem, but I'd like to get to the bottom of it.

  7. 7 Posted by asai on 17 Nov, 2009 11:11 PM

    asai's Avatar

    Actually, you're right, it's not. I discovered just now, that it's a browser issue, there's something with the browser which is causing this problem, using FF on Win 2K3 server, and it's a problem. I don't see the same problem when the SWF is run standalone. So, false alarm. Thanks, guys.

  8. Support Staff 8 Posted by Joel Hooks on 17 Nov, 2009 11:12 PM

    Joel Hooks's Avatar

    Ah col, glad you narrowed it down. Cheers.

  9. Joel Hooks closed this discussion on 17 Nov, 2009 11:12 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac