Problem module connector in release build

Jeremy's Avatar

Jeremy

21 Jul, 2015 12:15 PM

Sorry for the translation, I'm french.

I have a problem when I export the project in release build, I have no problem in bin-debug.
I have no errors, but when I test
Alert.show ("Load Module 1"); moduleConnector.onDefaultChannel ().receiveEvent (ModularConnectorEvent.SHELL_TO_MODULES_MESSAGE); Alert.show ("Load Module 2");

My first message even but not the second, so I do not communicate with the module.
Would you have a solution?
Thank you in advance

  1. Support Staff 1 Posted by Ondina D.F. on 21 Jul, 2015 01:49 PM

    Ondina D.F.'s Avatar

    Hi Jeremy,

    Are you compiling against the robotlegs source?
    If the answer is yes, then try adding the following to the compiler arguments:

    -keep-as3-metadata+=Inject 
    -keep-as3-metadata+=PostConstruct
    

    See https://github.com/robotlegs/robotlegs-framework/wiki/Common-Proble...
    for more details on this.

    Let me know whether this solves your issue or not.

    Ondina

  2. 2 Posted by Jeremy on 21 Jul, 2015 02:43 PM

    Jeremy's Avatar

    Thanks for your answer !!!
    Its good !

  3. Support Staff 3 Posted by Ondina D.F. on 29 Jul, 2015 09:28 AM

    Ondina D.F.'s Avatar

    You're welcome!

  4. Ondina D.F. closed this discussion on 29 Jul, 2015 09:28 AM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac